Banenmarkt in Soest druk bezocht

Banenmarkt Soest

Tien werkgevers uit Soest en omgeving hebben donderdag 28 maart kennis kunnen maken met 80 werkzoekenden op de Regionale Banenmarkt in het Grand Café Soestdijk in Soest. Een mooie samenwerking van de Gemeente Soest, Uitvoeringsorganisatie BBS en het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort. De werkgevers en werkzoekenden maakten samen 30 vervolgafspraken voor een sollicitatiegesprek, 4 afspraken over een dag meelopen en er werden ruim 100 cv’s overhandigd.

De banenmarkt werd geopend door wethouder Liesa van Aalst. Zij sprak over het belang van het WerkgeversServicepunt en was blij met de grote opkomst. Zij riep bij de werkgevers op om iedereen een kans te geven en gaf bij de werkzoekenden aan dat iedereen zijn of haar eigen talent heeft om in te zetten.

Video banenmarkt Soest 28 maart 2019

Op weg naar een passende baan

Na het openingswoord van wethouder Liesa van Aalst vertelden de werkgevers kort over de openstaande vacatures. Daarna gingen werkzoekenden in gesprek met verschillende werkgevers uit Soest en de regio zoals Lyvore, Koks voor Koks, accountantskantoor Jansen & Buijvoets en de King Arthur Groep. Ook waren uitzendorganisaties Luba, Werkt ook voor jou, Actief Werkt, FID Uitzendbureau en Timing aanwezig. Zij maakten allemaal diverse vervolgafspraken om op een later moment uitgebreider kennis te maken. Ook was Ondernemersladder Soest aanwezig. Zij verbinden en ondersteunen ZZP-ers en kleine MKB-ers bij het opstarten en doorontwikkelen van hun onderneming en ondernemersvaardigheden. Werkzoekenden konden daarnaast reageren op de vacaturewand van het WSP.

Regionale banenmarkt

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort organiseert regelmatig banenevenementen. Op donderdag 11 april vindt in het Gemeentehuis in Bunschoten een Banenmarkt plaats. Hier komen onder andere de werkgevers Spui76, De Haven, Sterk, Accent personeel, Kennemervis Groep, Pompsystemen Holland, Luba, Faber en hoveniersbedrijf Hans Knol.

Aanmelden voor Banenmarkt Bunschoten

Werkzoekenden uit de gehele arbeidsmarktregio Amersfoort zijn welkom op donderdag  11 april tussen 10.00 en 12.00 uur in het Gemeentehuis aan Stadsspui 1 in Bunschoten. Voor een goede logistiek, moeten zij zich wel aanmelden. Dat kan via www.wspregioamersfoort.nl/aanmelden. Toegang is gratis. Bent u werkgever en wilt u in gesprek met werkzoekenden uit Bunschoten en regio? Meld u dan aan voor deze banenmarkt via

Naar overzicht