Mentoren gezocht

Voor studenten en professionals met een vluchtelingachtergrond zijn we hard op zoek naar vrijwillige mentoren. De nieuwkomers willen bijvoorbeeld hun netwerk vergroten, de taal oefenen of een beter beeld krijgen van een branche of beroep.

Per direct zoeken we:

- Een mentor die wil helpen bij het vergroten van het sociale netwerk. Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg. Gewenste leeftijd: begin twintig.

- Een mentor die goede contacten heeft in de zorgsector en die een achtergrond heeft in management/business. Het gaat o.a. om het bespreken van studieopdrachten. Woonplaats: Soest. Gewenste   leeftijd: midden twintig.

- Een mentor die helpt met het oefenen van de Nederlandse taal (vooral spreken) en met het zoeken naar vrijwilligerswerk (administratief/financieel). Woonplaats: Baarn. Gewenste leeftijd: veertig jaar of ouder.

Sta je open voor gelijkwaardig contact met een student of vakgenoot en heb je twee uur per week over? Meld je dan nu aan bij Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF via https://www.uaf.nl/mentoring.

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF
www.uaf.nl - Facebook - Twitter - LinkedIn
Direct: 030 - 204 1581
Telefoon: 030 - 252 0835
Bezoekadres: Newtonlaan 71, 3584 BP Utrecht
Postadres: Postbus 14300, 3508 SK Utrecht

Tijdens UAF Live! vierden we het succes van talentvolle vluchtelingen die hier afstudeerden of een uitdagende baan vonden. Bekijk hier de aftermovie.

Naar overzicht