Over deze site

Disclaimer

Uitvoeringsorganisatie BBS besteedt veel zorg aan het bijhouden van de informatie op deze website, maar het kan gebeuren dat informatie niet actueel, compleet en/of juist is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.

Privacy

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website. Informatie over bezoeken aan deze website worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.

Toegankelijkheidsverklaring

Uitvoeringsorganisatie BBS besteedt veel aandacht aan de toegankelijkheid en het gebruiksgemak van de website. Hiervoor hanteren we de toegankelijkheidsstandaard DigiToegankelijk EN 301 549.

Lees meer over toegankelijkheid op deze website.

Content van derden

Het is mogelijk dat op sommige pagina‚Äôs van deze website informatie van of linken naar externen staat. De gemeente Soest is niet verantwoordelijk voor de inhoud en werkwijze van applicaties, informatie of diensten van anderen. Ook niet voor het gebruik hiervan door bezoekers van Soest.nl. Voor producten of diensten die worden aangeboden door derden gelden de toepasselijke voorwaarden van die derden