ZIVVER, beveiligd mailen

Wilt u vertrouwelijke informatie veilig mailen naar UO BBS? Dat kan via de ZIVVER conversatiestarter. Iedereen kan gebruikmaken van deze conversatiestarter, u heeft geen account nodig.

Hoe werkt het?

Als u de conversatiestarter start, dan opent er een pagina in de ZIVVER webapp. Op deze pagina laat u uw naam en e-mailadres achter. U vult het mailadres in van de ontvanger of vinkt aan dat u geen gegevens heeft van de ontvanger. Vervolgens ontvangt u een notificatiebericht in uw mailbox. Op deze manier weten we zeker dat u de eigenaar van het opgegeven mailadres bent. Via de link in het notificatiebericht kunt u een veilig bericht open. U kunt nu een bericht typen, een bijlage toevoegen en natuurlijk veilig verzenden.

Start veilig mailen

Meer over ZIVVER

Met ZIVVER kunt u veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die u veilig wilt versturen. Daarnaast voorkomt ZIVVER met slimme technologie├źn dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.