Aanmelding voor hulp bij schulden

U kunt op verschillende plekken in de drie gemeenten terecht voor een gesprek met een schuldhulpverlener in de gemeente waar u woont.  U kunt zich hiervoor melden bij:

Baarn

Spreekuur Kredietbank Nederland in Baarn
Heeft u schulden en lukt het u niet (meer) om dit zelf op te lossen? Schuldhulpverlening is bedoeld voor personen of gezinnen die zelf hun schulden niet meer kunnen betalen.
In het gemeentehuis van Baarn (Stationsweg 18) houdt Kredietbank Nederland een spreekuur over schuldhulpverlening.

Inwoners van Baarn kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar spreekuur@kbnl.nl met vermelding van naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en burgerservicenummer. Lees meer op www.kredietbanknederland.nl

Bunschoten

Hoe werkt het?

Schuldhulpverlening verloopt via PLANgroep. U kunt PLANgroep op dinsdag en woensdag bereiken via 033 - 299 14 11 en/of via het Sociaal Team De Lingt.

Afspraak maken

In verband met de coronamaatregelen is schuldhulpconsulent Els Buijs van PLANgroep op aangepaste tijden in het gemeentehuis aanwezig, namelijk om de woensdag. Dit zijn de woensdagen 12 augustus, 26 augustus, 2 september, 16 september, 30 september en zo door. U moet van te voren een afspraak maken, er is geen inloopspreekuur. Een afspraak maken kan door te mailen naar Bunschoten@plangroep.nl. U wordt verzocht zoveel mogelijk alleen naar een afspraak te komen. 

Soest

Als u in Soest of Soesterberg woont dan kunt u terecht bij Schuldhulpverleners in het gemeentehuis Soest, Zorg Werk en Inkomen, Raadhuisplein 1, Soest.

Gebruik hiervoor het online formulier. U kunt het formulier invullen met uw Digid of u kunt kiezen voor het formulier zonder uw DigiD.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via 035- 609 3411.

Voor het online doorgeven van uw melding kunt u inloggen met uw DigiD-inlogcode. Heeft u nog geen inlog? Vraag dit aan op de website van DigiD