Inloopspreekuren in Werkcentrum regio Amersfoort

Wil jij hulp bij het vinden van (ander) werk. Het Werkcentrum regio Amersfoort is dé plek waar iedereen uit de arbeidsmarktregio Amersfoort ondersteuning, advies en inspiratie kan krijgen over werk, scholing en loopbaan. Hieronder valt ook de Gemeente …

Ben je op zoek naar een baan of opleiding in een bepaalde branche? Je kunt het Werkcentrum regio Amersfoort dan ook bezoeken tijdens de inloopspreekuren voor de branches Zorg, Overheid & Onderwijs, Techniek en Zakelijke Dienstverlening.

Tijdens deze inloopspreekuren kun je zonder afspraak binnen lopen en in gesprek gaan met accountmanagers van het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort. Zij kunnen je meer vertellen over baanmogelijkheden, actuele vacatures, leerwerktrajecten en de ontwikkelingen in deze branche op de arbeidsmarkt.

Jouw talent verdient het om in de schijnwerpers te staan: zie deze animatie!

Wanneer zijn de inloopspreekuren?

  • Zorg & Welzijn: elke maandagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur
  • Overheid & Onderwijs: elke dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur
  • Techniek: elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur
  • Zakelijke dienstverlening: elke donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden in deze branches? Stap dan eens tijdens een inloopspreekuur het Werkcentrum regio Amersfoort binnen. Tijdens deze inloopspreekuren staan onze gidsen ook gewoon voor je klaar. Je kunt met hen in gesprek over jouw loopbaan aan de hand van onze themawanden.

Inloopspreekuur Eures: Werken in Europa?

Wil je aan het werk in een ander Europees land? Elke eerste woensdag van de maand kun je met al je vragen over werken in Europa terecht in het Werkcentrum regio Amersfoort. Eures houdt van 10.00 tot 12.00 uur inloopspreekuur. Het eerste inloopspreekuur van Eures is op woensdag 4 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.

Meer informatie

Meer informatie over het Werkcentrum regio Amersfoort is te vinden op: https://werkcentrumregioamersfoort.nl/

Je kunt het werkcentrum bezoeken van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur.