Werkgevers en BBS

Wij zijn graag samen met u ondernemend!

Het lijkt zo simpel: Uitvoeringsorganisatie BBS heeft de klanten in de systemen, de werkgevers hebben de banen. Wij willen geen zaken doen met een werkgever, maar met een ondernemer als u.

Een ondernemer die  ‘werk geven’ als onderdeel in zijn pakket heeft! Ondernemers hebben vaak tijd tekort: ze moeten een bedrijf runnen, opdrachten binnenhalen, onderscheidend zijn, administratie voeren en werkgever zijn. Uit onze ontmoetingen met ondernemers in de samenleving en in onze netwerken komt naar voren dat u als ondernemer graag uw steentje bijdraagt maar daarbij graag ontzorgd wil worden.

Daar faciliteren we u graag bij!

Onze werkwijze

Wij benaderen onze werkgevers en ondernemers op een vergelijkbare manier als onze cliënten: als klant. We kijken integraal, denken en werken gekanteld en vinden de oplossing dichtbij. Ook door samen te werken met partnerorganisaties in de samenleving.

We gaan samen met u op zoek naar de vraag achter de vraag. We doen aan vraag verheldering. We informeren ons over de ontwikkelingen in uw branche en hebben accounthouders voor grote werkgevers.

Onze bemiddeling is kosteloos en u mag rekenen op gemotiveerde kandidaten met een duidelijk profiel passend bij uw vraag.

Contact ons

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met Jane de Jonge.

Emailadres: j.dejonge@bbsuo.nl