Zoekt u een nieuwe medewerker

Hebt u al eens gedacht aan een geschikte kandidaat die nu een bijstandsuitkering heeft? De drie BBS gemeenten brengen werkzoekenden en werkgevers bij elkaar. Uitvoeringsorganisatie BBS doet dit voor de gemeenten Baarn Bunschoten Soest. Wij hebben kandidaten met uiteenlopende ervaring en opleidingsniveaus die soms direct soms met ondersteuning bij u aan de slag kunnen. Bemiddeling tussen werkgever en werkzoekende is bij ons in goede handen.

Participatiewet voor werkgevers

Neemt u iemand vanuit de Participatiewet in dienst? dan zijn er diverse mogelijkheden om u als werkgever te ont-zorgen en te ondersteunen. Onze werkzoekenden onderscheiden zich met specifieke talenten en kwaliteiten, deze zouden een meerwaarde kunnen zijn voor uw onderneming. Uitvoeringsorganisatie BBS helpt u graag, kosteloos, bij de werving en selectie van geschikte kandidaten.

Financiële regelingen en subsidies

Het toekennen van financiële regelingen en subsidies is maatwerk. Welke regeling ingezet kan worden, is afhankelijk van diverse factoren. Het Werkgeversservicepunt regio Amersfoort adviseert u graag over de mogelijkheden en ondersteunt u bij de aanvraag.

Contact ons

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen het Werkgeversservicepunt regio Amersfoort.